Stap 3: Aanleveren & prijsindicatie

Er zijn drie verschillende mogelijkheden om jouw project te uploaden. Zoals gezegd bij Stap 1 hebben we de voorkeur voor:

  • Een kant en klaar vector bestand – Je hebt je helemaal uitgeleeft en stuurt ons het kant en klare vector bestand. Snijden maar! Dit is de snelste en makkelijkste optie. Mocht je er niet helemaal uitkomen met het ontwerp of worstelen met de regels, neem dan gerust contact met ons op.

Zorg dat je stap 1 en 2, ‘ontwerp maken‘ en ‘bestand setup‘, goed hebt doorgelezen!

Stap 1 en Stap 2 zijn gebaseerd op het opzetten van een echt vector bestand. Mocht dit nou niet lukken of heb je nog geen concreet idee, dan zijn er nog twee mogelijkheden om jouw project te realiseren:

  • Een afbeelding/referentie – Heb je een foto of afbeelding hebben waarmee je wilt werken? Stuur ons de foto/afbeelding en geef ons een duidelijke beschrijving van je wensen met gewenste specificaties. We zullen contact met je opnemen via de mail om het ontwerp verder te bespreken en te vorm te geven mocht dit nodig zijn.
  • Een idee – Je hebt een idee in je hoofd maar weet niet goed hoe nu verder. Stuur ons een mail waarin je jouw droom project beschrijft en vergeet niet zo veel mogelijk specificaties te benoemen. We zullen contact met je opnemen via de mail om het ontwerp verder te bespreken en vorm te geven.

Heb je een keuze kunnen maken in hoe je wilt uploaden? Ga dan naar stap 4: Uploaden, dit is de webshop.

Nadat we het ontwerp hebben ontvangen en bekeken zullen we contact met je opnemen met een prijsindicatie. Deze is berekend op basis van materiaal kosten en de snijtijd. De snijtijd van jouw ontwerp wordt berekend met speciale software. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zullen wij voorafgaand aan de prijsindicatie contact met je opnemen.

Zodra er geen vragen meer zijn en je gaat akoord met de prijsindicatie kun je gaan betalen. De uitvoer van jouw project begint nadat we de betaling hebben ontvangen.